Nieuwe samenwerking: leraar.nl en leraar24.nl verder als één website
actueel
po vo mbo so

Nieuwe samenwerking: leraar.nl en leraar24.nl verder als één website

Leraar.nl en leraar24.nl gaan in 2021 samen verder als leraar24.nl. NRO, Kennisnet en OCW leveren als samenwerkende organisaties vanuit hun eigen expertise allemaal een inhoudelijke bijdrage aan de website. Het NRO is verantwoordelijk voor onderwijsonderzoek, Kennisnet voor onderwijs en ict en OCW voor beleid en actualiteit. De spil van de nieuwe samenwerking is een onafhankelijke vakredactie en een ambassadeurspanel van leraren en lerarenopleiders.

Leraar24.nl is dé plek waar je als leraar betrouwbare informatie en ondersteuning bij de uitoefening van je beroep vindt. Alle informatie is gericht op de dagelijkse onderwijspraktijk. De leraar24-ambassadeurs brengen die praktijk naar de redactie toe. Zij leveren onderwerpen aan die breed spelen binnen het onderwijs. Leraar24.nl is onafhankelijk, voor iedereen toegankelijk en een must voor de leergierige leraar.

De website en social media-kanalen bieden informatie over actuele (beleids-) ontwikkelingen, inzichten uit onderzoek en inspiratie over de inzet van digitale middelen. Leraar24 richt zich op leraren uit het primair, speciaal, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs en op docenten aan pabo’s en lerarenopleidingen.

Blijf op de hoogte

Vandaag in je mailbox. Morgen toe te passen in de klas. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang praktische tips, actuele informatie en ideeën voor jouw dagelijkse onderwijspraktijk.