Wie wordt Leraar van het Jaar 2022 voortgezet onderwijs?
actueel
Leraar van het Jaar vo

Wie wordt Leraar van het Jaar 2022 voortgezet onderwijs?

Op 5 oktober 2022 wordt onthuld welke leraren zich Leraar van het Jaar mogen noemen. Leraar24 volgt de genomineerden op de voet en doet verslag. Dit zijn de 3 leraren die meedoen in de categorie voortgezet onderwijs. 

  • Deze video kan worden embed

Annelou Molendijk is docent en onderwijsco├Ârdinator op het HPC Centrum voor praktijkonderwijs in Rotterdam. Ze is altijd vrolijk en positief en stelt zich kwetsbaar op voor de klas. Ze merkt dat ze daardoor een warme band met haar leerlingen heeft.

  • Deze video kan worden embed

Erik Ex is docent geschiedenis op het Cynus Gymnasium in Amsterdam. Hij wil zich hard maken voor Collective Teachers Efficacy, oftewel meer samenwerkingen tussen leraren, zodat startende en ervaren leraren samen het onderwijs beter kunnen maken.

  • Deze video kan worden embed

Saadet Ertas is docent Engels en decaan op het Stedelijk Dalton College in Alkmaar. Ze heeft zelf alle niveaus op school doorlopen en weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om veel oog te hebben voor vertrouwen, verbinding en maatwerk in het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Vandaag in je mailbox. Morgen toe te passen in de klas. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang praktische tips, actuele informatie en idee├źn voor jouw dagelijkse onderwijspraktijk.

Wat vind jij van Leraar24? Doe mee aan ons gebruikersonderzoek en win een boekenbon van 25 euro!Ja, ik doe mee
+