Wie wordt Leraar van het Jaar 2022 primair onderwijs?
actueel
Leraar van het Jaar po

Wie wordt Leraar van het Jaar 2022 primair onderwijs?

Op 5 oktober 2022 wordt onthuld welke leraren zich Leraar van het Jaar mogen noemen. Leraar24 volgt de genomineerden op de voet en doet verslag. Dit zijn de 3 leraren die meedoen in de categorie primair onderwijs.

  • Deze video kan worden embed

Edith van Groningen is leerkracht in groep 4 op CBS Prins Johan Friso in Berkel en Rodenrijs. Ze is de ‘juf van de basis’. Dat betekent voor haar: zorgen voor een veilige omgeving in de klas, het aanleren van basisvaardigheden en verbinding leggen met de thuissituatie van leerlingen.

  • Deze video kan worden embed

Jennifer Ceelie is leerkracht in groep 4 op basisschool ’t Baeken in Alkmaar. Ze vindt het belangrijk dat leerlingen zichzelf kunnen en durven zijn. Fouten maken mag, daar leert iedereen juist van. Haar lessen zijn actief, uitdagend en vinden vaak buiten het klaslokaal plaats.

  • Deze video kan worden embed

Lennart van der Meulen is meester op basisschool De Gouden Griffel in Berkel en Rodenrijs. Hij wil zich inzetten om meer meesters voor de klas te krijgen. Daarnaast wil hij andere leraren inspireren meer te doen aan actief en coƶperatief leren.

Blijf op de hoogte

Vandaag in je mailbox. Morgen toe te passen in de klas. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang praktische tips, actuele informatie en ideeƫn voor jouw dagelijkse onderwijspraktijk.