Wie wordt Leraar van het Jaar middelbaar beroepsonderwijs?
actueel
mbo

Wie wordt Leraar van het Jaar middelbaar beroepsonderwijs?

Op 4 december 2021 wordt onthuld welke leraren zich Leraar van het Jaar mogen noemen. Leraar24 volgt de genomineerden op de voet en doet verslag. Dit zijn de 3 leraren die meedoen in de categorie middelbaar beroepsonderwijs.

  • Embedcode

Kirsten Cuppen is docent Nederlands en rekenen bij de opleiding mechatronica, werktuigbouwkunde en metaaltechniek aan het ROC Tilburg. Zij staat voor verbinding maken omdat ze gelooft dat je samen het onderwijs sterker maakt.

  • Embedcode

Susanne Langelaan is docent gelukskunde en leisure hospitality aan het ROC Kop van Noord-Holland in Julianadorp. Zij vindt het belangrijk om jongeren met levenslessen klaar te stomen voor hun latere leven.

  • Embedcode

Jori Tuinte is docent Nederlands bij de opleiding dienstverlening aan het ROC Nijmegen. Zij heeft oog voor de talenten van studenten en vindt het mooi als ze zelf ontdekken waar ze die kunnen inzetten.

Blijf op de hoogte

Vandaag in je mailbox. Morgen toe te passen in de klas. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang praktische tips, actuele informatie en idee├źn voor jouw dagelijkse onderwijspraktijk.