praktijk
po
vo

De MatriXmethode bij emotieproblemen

  • Embedcode

De MatriXmethode is een praktische behandelwijze die snel en effectief afrekent met problemen. Deze coachingtechniek kan worden ingezet bij kinderen met leerproblemen, gedragsproblemen, mentale problemen of emotionele problemen.

Het doel van de behandeling is het zelf aanpakken en oplossen van de problemen, door gebruik te maken van de eigen kracht, kwaliteiten en potentieel. In de video's komt onder andere Ingrid Stoop aan het woord; zij heeft de methode ontwikkeld en vertelt over het ontstaan, de werkwijze en het doel.

Deze video toont het gebruik van de MatriXmethode in de praktijk. Twee jongens vertellen hoe de methode voor hen werkt en hoe deze door de leerlaar kan worden gebruikt. Een moeder vertelt over haar ervaringen. Ingrid Stoop, bedenker van de MatriXmethode, vertelt wat haar filosofie is achter het gedachtegoed. Ook geeft ze tips voor leerkrachten over hoe ze emotionele problemen kunnen aanpakken bij leerlingen.Uniek Coaching en Counseling | 25 november 2011

De Matrixmethode is gebaseerd op NLP. Leerkrachten, Intern Begeleiders, Ouders e.a. kunnen zich hierin ontwikkelen door zich op te laten leiden bij een gecertificeerd instituut NLP. Bijvoorbeeld BGL Partners. Petra Wienen linkedin


hugo de jong | 31 augustus 2011

Respect voor deze jongens die dé oplossing zelf bedacht hebben en dat voor de camera hebben uitgesproken. En wat het voor anderen ook kan betekenen dat je zelf de oplossing hebt. Nu de leerkrachten nog!

E-mailadres wordt niet gepubliceerd. Hiermee kunnen wij reageren op je bericht.