De kracht van teamleren
praktijk
po

De kracht van teamleren

Met een leven lang leren blijf je als leerkracht in ontwikkeling en dat is essentieel voor de kwaliteit van het onderwijs. Hierbij is het de kunst de theoretische kennis te vergroten en deze tegelijkertijd te vertalen naar de eigen praktijk. Op St Jozefschool in Achterveld gelooft men sterk in teamleren. Van en met elkaar leren is stimulerend, inspirerend en levert een hoog leerrendement op.

  • Embedcode

Om elkaar nog beter te helpen de vertaalslag naar de dagelijkse praktijk te maken en te borgen heeft de school meegedaan aan een pilotproject van het Lerarenregister. Het uitgangspunt van het pilotproject is om te onderzoeken hoe het lerarenregister een positieve bijdrage kan leveren aan het leren en ontwikkelen in de school met als mogelijk resultaat een lerarenregister waar niet alleen opleidingen en cursussen maar ook teamleren een volwaardige plek heeft. Leren van en met elkaar is de rode draad door het gehele traject.

Blijf op de hoogte

Vandaag in je mailbox. Morgen toe te passen in de klas. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang praktische tips, actuele informatie en ideeën voor jouw dagelijkse onderwijspraktijk.