Leraar24 logo
Bevlogen leraren realiseren hun ideeën met het LerarenOntwikkelFonds
praktijk
po
vo
so

Bevlogen leraren realiseren hun ideeën met het LerarenOntwikkelFonds

Bij het LerarenOntwikkelFonds (LOF) krijgen bevlogen leraren de kans om aan de slag te gaan met hun eigen idee voor beter onderwijs. De deelnemers krijgen niet alleen een budget maar ook een jaar lang begeleiding bij de realisatie van hun idee. In onderstaande video ‘LerarenOntwikkelFonds: van idee tot realisatie’ vertellen LOF-deelnemers Jean-Pierre Nelk en Alieke de Jong over hun ervaringen.

  • Embedcode

Naast het vergroten van de professionele ruimte van de leraar zijn belangrijke onderdelen van het LerarenOntwikkelFonds het versterken van de beroepsgroep én het delen van kennis. Ontwikkelen doe je namelijk nooit alleen. Verschillende LOF-deelnemers delen daarom hun kennis en ideeën op Leraar24 bijvoorbeeld:

Meedoen aan het LerarenOntwikkelFonds?

Ben jij een po-, so- of vo-leraar en heb je een goed idee over hoe je jouw onderwijs kunt verbeteren? Doe dan een aanvraag bij het LOF. Juryleden Arjan van der Meij en Dorien König geven in de onderstaande video adviezen om een aanvraag succesvol te maken.

  • Embedcode

Als de aanvraag door een jury goedgekeurd is, krijg je als LOF-deelnemer een jaar lang ondersteuning van een LOF-coach.

Meer weten?

Alle informatie over het LOF, het doen van een aanvraag en de begeleiding vind je op de site van het LerarenOntwikkelFonds. Je vindt hier ook een overzicht van alle uitgewerkte initiatieven.

Onderwerpen

Leren van elkaar


Nicole Moorman | 31 maart 2016

Ik zie en lees dat het LOF nu bedoeld is voor leraren in po, vo of so. ZIjn er ook plannen voor een dergelijk initiatief binnen het MBO?

E-mailadres wordt niet gepubliceerd. Hiermee kunnen wij reageren op je bericht.


Leraar24 is een samenwerking tussen