Leraar24 logo
Sketch – Ouderavond
praktijk
po
vo

Sketch – Ouderavond

  • Embedcode

Deze sketch is onderdeel van de humoristische reeks ‘Wat nou…?’. Cabaretiers Dianne Liesker en Kees van Amstel stellen verschillende onderwerpen uit het onderwijs aan de kaak. Deze video gaat over het motiveren van ouders voor de ouderavond.

Onderwerpen

Ouderbetrokkenheid

Series

sketch


angela | 26 oktober 2016

HEERLIJK, ja op ieder potje past een dekseltje. Je kan het niet goed vinden,maar helaas is er zo veel voor nodig om mensen te motiveren. Sommigen uitgezonderd. En je zal ieder op zijn niveau moeten benaderen om gemotiveerd te raken! Wat een taak dat onderwijs, wat een roeping, lijkt de zorg wel


Frank V. | 16 juni 2015

Aan 'een leerkracht': bent u echt leerkracht? De sketch heeft u in ieder geval niet begrepen...


FrankS | 2 november 2013

Een fantastische sketch ! De uitdaging ligt in het leren wegnemen van de schroom van docenten en mentoren om ouders, familie, verzorgers, directief aan te spreken.


patricia | 26 januari 2013

De moeite die docenten moeten om ouders bewust te maken van hun rol in het onderwijs is zeker een noodzaak. Ouders vergeten nog wel eens dat zij ook een belangrijke rol spelen in het opleiden van hun kinderen.


Een Ouder | 16 februari 2012

Eerste reactie: GEWELDIG!!!!! Tweede reactie: Oei, IK ben een ouder, is het nu wel verstandig hierop te reageren??? Gevolg: UITERAARD! Respect hoor, voor de leraren die zo veel moeite doen! Kan deze film geen verplicht lesmateriaal worden tijdens de opleiding?


Leerkracht | 15 april 2011

Prachtige sketch, zo doen wij het bij ons op het PO al jaren! Niet nieuw dus, maar het werkt wel :-)


een leerling | 30 januari 2011

Nou, ik zou toch echt wel even schikken als de mentor aan de telefoon is voor een ouderavond te regelen. Maar als ie dan zo tegen mijn ouders zou praten en hij dan ook nog perfect Duits kan dan zou ik dat toch heel erg knap vinden!! Je hebt tenminste niet altijd een docent die zich zorgen maakt over je... ook al is het maar een klein ding. En waarom zijn rijke ouders het ergst?? Mijn ouders vinden het helemaal niet zo erg als ze even komen 'kletsen'.


een leerkracht | 27 januari 2011

Erg overdreven. Als een ouder niet wil komen,komen ze niet. Bovendien,als je als docent zo tegen ouders doet ben je niet in orde.


Anna D. | 15 januari 2011

Erg herkenbaar dit. Vooral die rijke ouders, die zijn eigenlijk het ergste. Ik heb nog nooit een au-pair op gesprek gehad, maar ze proberen zo vaak op andere tijden te komen dan die wij hebben aangegeven. Heel irritant.


Maria | 14 januari 2011

Nu weten we hoe we het moeten aanpakken. Eindelijk eens goede raad, dit komt nooit te laat. Hoe leer ik Tunesisch in 1 dag?

E-mailadres wordt niet gepubliceerd. Hiermee kunnen wij reageren op je bericht.


Leraar24 is een samenwerking tussen