Praktijk

In gesprek over het lerarenregister

Redactie Leraar24 | Gepubliceerd op 10 oktober 2017

  • PO
  • VO
  • MBO
  • SO
In deze video stellen leraren Marijke & Christiaan een aantal vragen aan ambassadeurs van de Onderwijscoöperatie om meer te weten te komen over hun taak als ambassadeur en het lerarenregister. De ambassadeurs vertellen waarom zij graag met collega’s het gesprek aan gaan over het lerarenregister.
  • Embed video

    <iframe width="440" height="270" src="https://www.leraar24.nl/api/video/237647451/embedded/beroepsgroep-in-gesprek-over-het-lerarenregister" frameborder="0" allowscreen></iframe>

In augustus 2018 gaat het nieuwe lerarenregister van start. De beroepsgroep, jij als leraar, gaat over de invulling van het register. Daarom worden er meedenksessies georganiseerd waarbij ambassadeurs in gesprek gaan met leraren over het Lerarenregister: hoe kun je dat instrument inzetten binnen je eigen professionalisering en waar moet het aan voldoen?

Meedenksessies

Denk mee en meld je aan voor onze meedenksessies, of reageer direct op de vraag van de week via onze website. Wil je op je eigen school een meedenksessie organiseren? Stuur dan een e-mail.

Word ambassadeur

Momenteel zijn ongeveer 50 leraren werkzaam als ambassadeur bij de Onderwijscoöperatie. De Onderwijscoöperatie is de beroepsorganisatie van, voor en door de leraar. De ambassadeurs werken een deel van hun werktijd voor de Onderwijscoöperatie en gaan op bezoek bij scholen om met collega’s te praten over de ontwikkeling van het beroep leraar. Ook belangstelling om ambassadeur te worden, bekijk hier de vacature.

Nog vragen?

Leraar24, het LerarenOntwikkelFonds en de Kennisrotonde helpen je graag.

Stel je vraag!

Geef jouw waardering: (klik om te waarderen)

Schrijf zelf een reactie

Als je je e-mailadres invult kunnen wij reageren op je reactie. Het e-mailadres wordt niet op de site getoond.

Leraar24 staat het delen, aanpassen en gebruiken van de gepubliceerde content op deze website toe, tenzij anders aangegeven, onder de voorwaarden in de Disclaimer.

Gerelateerd