Praktijk

Duizend jaar voor de klas – Rob

Redactie Leraar24 | Gepubliceerd op 08 december 2009

  • VO
  • Embed video

    <iframe width="440" height="270" src="https://www.leraar24.nl/api/video/218140237/embedded/duizend-jaar-voor-de-klas" frameborder="0" allowscreen></iframe>

“Rob van Oord is van 1949. Zijn hele werkende leven heeft hij op één school doorgebracht: het Coenecoop College in Waddinxveen. Met veel plezier en een groot enthousiasme geeft hij daar wiskunde. Zijn belangrijkste taak als leraar is volgens Rob het begeleiden van de leerlingen op weg naar hun plaats in de maatschappij. Hij wil daarom zijn wiskundelessen zo aanschouwelijk en concreet mogelijk maken. Zijn lokaal staat vol met voorwerpen die hem daarbij kunnen helpen. Rob is ook buiten school altijd actief bezig geweest met zijn vak. Zo heeft hij bij het CITO gewerkt en geeft hij workshops op de Nationale Wiskundedagen.”

Zo wordt Rob geïntroduceerd. Hij is één van de vijfentwintig leraren die aan het project ‘Duizend jaar voor de klas’ meededen. Ieder vertegenwoordigt zo’n veertig jaar onderwijservaring en sámen kunnen de vijfentwintig dus duizend jaar aan kennis en ervaring overdragen aan leraren die het stokje van hen overnemen.

Nog vragen?

Leraar24, het LerarenOntwikkelFonds en de Kennisrotonde helpen je graag.

Stel je vraag!

Geef jouw waardering: (klik om te waarderen)
Schrijver Mels | 04-03-2016
Reactie wat een mooie malse man!

Schrijf zelf een reactie

Als je je e-mailadres invult kunnen wij reageren op je reactie. Het e-mailadres wordt niet op de site getoond.

Leraar24 staat het delen, aanpassen en gebruiken van de gepubliceerde content op deze website toe, tenzij anders aangegeven, onder de voorwaarden in de Disclaimer.

Gerelateerd