Focusgroep: met collega’s in gesprek over onderwijs & Leraar24

Wil jij samen met leraren van verschillende scholen meepraten over verbeteringen voor Leraar24? Wij organiseren digitale focusgroepen op 18 en 23 juni 2020. We gaan met je in gesprek over de vraag of leraren de informatie op leraar24.nl in de praktijk gebruiken. Zo ja, hoe doe je dat dan? En zo niet, welke belemmeringen ervaar je dan? Zo zorgen we ervoor dat Leraar24 binnenkort nog beter aansluit op jouw wensen en behoeften. Zowel leraren uit het po, vo als mbo zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen en jullie ervaringen en mening met ons én elkaar te delen.

Waarom meedoen?

Samen willen we ervoor zorgen dat Leraar24 jou precies biedt waar jij als onderwijsexpert behoefte aan hebt. Grote kans dat jouw ideeën en tips voor inhoudelijke bijdragen binnenkort te zien zijn op leraar24.nl!

Cadeautje

Als dank voor jouw moeite en tijd bieden we je na afloop van de focusgroep een boekenbon aan ter waarde van € 25.

Praktische informatie & aanmelden

De focusgroepen vinden digitaal plaats via Teams op 18 en 23 juni 2020 van 19.00 uur tot 20.30 uur. Wil jij meedoen? Ga dan naar dit aanmeldformulier en schrijf je in.


Blijf op de hoogte

Vandaag in je mailbox. Morgen toe te passen in de klas. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang praktische tips, actuele informatie en ideeën voor jouw dagelijkse onderwijspraktijk.