praktijk

Hoe leer je leerlingen in het po om zelf een game te maken?

lerarenredactie | bijgewerkt op 02 februari 2012

  • PO
  • embed video

    <iframe width="440" height="270" src="https://www.leraar24.nl/api/video/217975324/embedded/games-maken-in-het-primair-onderwijs" frameborder="0" allowscreen></iframe>

In deze video spreken we Jan van Arkel, een leraar primair onderwijs die (fun)gaming in zijn lessen heeft ingevoerd. Ook zijn leerlingen komen aan het woord. Wouter Baars, eigenaar van Gamescool, vertelt over de toegevoegde waarde van (fun)games boven meer educatieve variaties.

Nog vragen?

Leraar24, het LerarenOntwikkelFonds en de Kennisrotonde helpen je graag.

Stel je vraag!

geef jouw waardering:

(klik om te waarderen)

Schrijver Danielle | 14-11-2017
Reactie Heel interessant artikel! Wij als bedrijf zijn opzoek naar een partij die voor ons een Gamification game kan ontwikkelen. Wij hebben al een gesprek met Dutch Game Studio gehad maar komen graag ook nog in contact met een andere partij, zodat wij nog een beetje kunnen vergelijken. Zijn er nog meer partijen die gespecialiseerd zijn in het maken van Serious games? Ik hoor het graag!
Schrijver walter steg | 27-10-2015
Reactie Goede video, interessant om gamemaker in te zetten in de groepen 6,7 en 8
Schrijver Wouter Baars | 22-04-2012
Reactie Meer info over Gamescool: http://www.gamescool.nl (cursus voor docenten PO/VO/MBO om games te gebruiken in het onderwijs) Meer info over het boek: http://www.gamemaker4school.nl/ (lesboek voor gamemaker op school PO versie en VO versie)

Schrijf zelf een reactie

Als je je e-mailadres invult kunnen wij reageren op je reactie. Het e-mailadres wordt niet op de site getoond.

Gerelateerd