praktijk

Koken met leerlingen in cluster 3

lerarenredactie | bijgewerkt op 08 december 2011

  • SO
  • embed video

    <iframe width="440" height="270" src="https://www.leraar24.nl/api/video/218011717/embedded/stijn-def_mvdz_l24_kokenzml" frameborder="0" allowscreen></iframe>

De Eenhoorn is een school in Hoorn voor ZML-onderwijs. De school vindt het belangrijk om leerlingen te stimuleren en ondersteunen in hun ontwikkeling naar een zo zelfstandig mogelijk functioneren in de maatschappij.

Er is binnen De Eenhoorn gekozen om twee schakelklassen te formeren. De leerlingen uit deze twee groepen worden vanuit De Eenhoorn voorbereid op de overstap naar het VSO.

In deze video gaat vakleraar Bert Bruins Slot met de leerlingen koken. “Iedereen kan bij het koken uitgaan van zijn eigen mogelijkheden. Koken is belangrijk voor de toekomst. Het is de bedoeling dat leerlingen zoveel mogelijk de regie over het eigen leven kunnen voeren”.

Nog vragen?

Leraar24, het LerarenOntwikkelFonds en de Kennisrotonde helpen je graag.

Stel je vraag!

geef jouw waardering:

(klik om te waarderen)

Schrijver Wendy Spek | 16-12-2011
Reactie Het is een super leuk filmpje geworden! Leuk om te zien! En wat vertel je het goed en duidelijk, Bert! Zo is het maar net! Groetjes, Wendy.
Schrijver Leen Koole | 09-12-2011
Reactie Vol trots kijk ik naar deze video. We doen er toe. Met de juiste begeleiding en ondersteuning komen onze leerlingen heel ver. Ik ben trot op mijn collega en collega assistent. Zij maken het voor onze leerlingen waar. dank Leen

Schrijf zelf een reactie

Als je je e-mailadres invult kunnen wij reageren op je reactie. Het e-mailadres wordt niet op de site getoond.

Gerelateerd