Praktijk

Nederlands Onderwijs in het Buitenland

Redactie Leraar24 | Gepubliceerd op 18 augustus 2011

  • PO
  • VO
  • MBO
  • Embed video

    <iframe width="440" height="270" src="https://www.leraar24.nl/api/video/217994195/embedded/nederlands-onderwijs-in-het-buitenland" frameborder="0" allowscreen></iframe>

Je realiseert het je misschien niet altijd, maar over de hele wereld wordt Nederlands onderwijs gegeven. In allerlei landen is er dus behoefte aan docenten uit Nederland.

Ontwikkeling

Elk jaar organiseert de Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland (NOB) de zogenoemde Bijscholingsdagen, waar leraren workshops volgen die verdere professionalisering mogelijk maakt. Ook worden daar reis- en onderwijservaringen uitgewisseld. Leraar24 proeft hier de sfeer en hoort wat de NOB voor avontuurlijke leraren kan betekenen. Want als docent in het buitenland, geef je anders les; in een ander land, met andere gebruiken, ander weer, aan kinderen van verschillende leeftijden en met verschillende behoeften. Alle beetjes hulp zijn dus welkom.

Nog vragen?

Leraar24, het LerarenOntwikkelFonds en de Kennisrotonde helpen je graag.

Stel je vraag!

Geef jouw waardering: (klik om te waarderen)

Schrijf zelf een reactie

Als je je e-mailadres invult kunnen wij reageren op je reactie. Het e-mailadres wordt niet op de site getoond.

Leraar24 staat het delen, aanpassen en gebruiken van de gepubliceerde content op deze website toe, tenzij anders aangegeven, onder de voorwaarden in de Disclaimer.

Gerelateerd