Niet gevonden wat je zocht?

Leraar24 biedt enorm veel artikelen over uiteenlopende onderwerpen, maar wellicht zoek jij informatie die wij niet, of niet voldoende, bieden. Wij, de Kennisrotonde en het LerarenOntwikkelFonds, helpen je graag verder!

Leraar24

Zoek je een video of artikel op Leraar24 en kun je die niet vinden? Of heb je een idee voor een nieuw artikel of video voor Leraar24? Neem dan contact op met de redactie van Leraar24.

Kennisrotonde

Wil je weten wat er uit wetenschappelijk onderzoek relevant is voor jouw onderwijs en heb je dit niet op Leraar24 kunnen vinden? Kijk dan in de beantwoorde vragen van de Kennisrotonde of stel zelf een vraag aan dit online loket voor vragen uit en over het onderwijs.

LerarenOntwikkelFonds

Heb je zelf een goed idee om onderwijs verder te ontwikkelen en innoveren? Kijk dan bij het LerarenOntwikkelFonds. Het LOF geeft subsidie en begeleiding aan initiatieven van, voor en door leraren die bijdragen aan de ontwikkeling van het onderwijs, de professionalisering van leraren en het versterken van de beroepsgroep leraren. Als deelnemer aan het LOF ben je onderdeel van een actief netwerk van leraren waar je makkelijk kennis kunt vinden en delen.