praktijk

Portret: Motorische Remedial Teaching

lerarenredactie | bijgewerkt op 28 april 2011

  • PO
  • VO
  • MBO
  • embed video

    <iframe width="440" height="270" src="https://www.leraar24.nl/api/video/218000800/embedded/portret-motorisch" frameborder="0" allowscreen></iframe>

Met motorische remedial teaching kan een kind gericht oefenen om een bewegingsachterstand in te lopen. Als de achterstand eenmaal is ingelopen, kan er een positieve invloed uitgaan naar het gedrag, de concentratie en de leerstoornissen van het kind. En het kind weer plezier in spelen en bewegen.

Wil van Rijn is motorisch remedial teacher en zoekt de oorzaak van problemen op het gebied van leren en gedrag in de motoriek. Met intensieve begeleiding werkt hij toe naar een algehele integratie van aanleg, bewegingsmogelijkheden en coördinatievaardigheden.

Nog vragen?

Leraar24, het LerarenOntwikkelFonds en de Kennisrotonde helpen je graag.

Stel je vraag!

geef jouw waardering:

(klik om te waarderen)

Schrijver JWvan Haaren | 12-10-2016
Reactie Geachte, Bij deze de Heer van RIJN is de juiste man op de juiste plaats.Ja hoe weet ik dat, Wel ik heb zelf verschillende judo lessen mogen volgen met de Heer van Rijn en dank zei deze Heer van Rijn ben ik 50 jaar door gegaan met de judosport. Bij deze nogmaals een fijne leraar.
Schrijver Vlasta de Groot-Piskora | 19-04-2013
Reactie Mijn zoon (nu 36) is ooit door Wil geholpen toen hij 2,5 jaar oud was. Hij heeft toen in drie weken tijd een achterstand van 1,5 jaar ingelopen. Ik ben Wil nog steeds ongelooflijk dankbaar voor wat hij toen voor hem gedaan heeft.
Schrijver Margreth van de Sluis | 05-10-2011
Reactie Wat een duidelijke opname voor ouders, kinderen en belangstellenden! Ik heb ooit de MRT gedaan ruim 20 jaar geleden en zag er toen het nut nog niet van in. Pas later door je te verdiepen in de herseneen, hun samenwerking en vanuit Conformo heb ik veel kinderen en jongeren naar Wil van Rijn verwezen met hele goede resultaten. ik zeg altijd maar... Wil van Rijn is echt de allerbeste op MRT gebied en in contact met de kinderen/jongeren! ik hoop dat we nog jaren van zijn kennis gebruik mogen maken. Succes

Schrijf zelf een reactie

Als je je e-mailadres invult kunnen wij reageren op je reactie. Het e-mailadres wordt niet op de site getoond.

Gerelateerd