Stel je vraag

Leraar24.nl biedt artikelen over uiteenlopende onderwerpen voor de leraar op het gebied van wetenschappelijk onderzoek en praktijkvoorbeelden in het onderwijs. Laat ons weten als je op zoek bent naar een specifiek onderwerp of een goed idee hebt voor een video of onderzoek. De lerarenredactie, de Kennisrotonde en het LerarenOntwikkelFonds helpen je graag.

Heb je een vraag aan de lerarenredactie?

Heb je een goed idee voor een praktijkvoorbeeld op leraar24.nl?
Neem dan contact op met de lerarenredactie.

Heb je een goed idee voor de Kennisrotonde?

Wil je weten wat er uit wetenschappelijk onderzoek relevant is voor jouw onderwijs en heb je dit niet op leraar24.nl kunnen vinden? Kijk dan in de beantwoorde vragen van de Kennisrotonde. Laat ons weten als je een vraag over of een goed idee hebt voor wetenschappelijk onderzoek relevant voor het onderwijs. Dien je vraag online in bij de Kennisrotonde.

Wil je zelf onderzoek doen?

Het LerarenOntwikkelFonds (LOF) geeft subsidie en begeleiding aan initiatieven van, voor en door leraren die bijdragen aan ontwikkeling van het onderwijs, de professionalisering van leraren en het versterken van de beroepsgroep leraren. Heb je een goed idee om onderwijs verder te ontwikkelen? Ga dan naar de website van het LerarenOntwikkelFonds en meld je aan door middel van een LOF aanvraag. Als deelnemer aan het LOF ben je onderdeel van een actief netwerk van leraren waar je kennis kunt vinden en delen.

Leraar24 is een samenwerking tussen