praktijk
po
vo
mbo

Portret: Motorische Remedial Teaching

  • Embedcode

Met motorische remedial teaching kan een kind gericht oefenen om een bewegingsachterstand in te lopen. Als de achterstand eenmaal is ingelopen, kan er een positieve invloed uitgaan naar het gedrag, de concentratie en de leerstoornissen van het kind. En het kind weer plezier in spelen en bewegen.

Wil van Rijn

 is motorisch remedial teacher en zoekt de oorzaak van problemen op het gebied van leren en gedrag in de motoriek. Met intensieve begeleiding werkt hij toe naar een algehele integratie van aanleg, bewegingsmogelijkheden en coördinatievaardigheden.

Thema

Curriculum

Onderwerpen

BewegingsonderwijsJWvan Haaren | 12 oktober 2016

Geachte, Bij deze de Heer van RIJN is de juiste man op de juiste plaats.Ja hoe weet ik dat, Wel ik heb zelf verschillende judo lessen mogen volgen met de Heer van Rijn en dank zei deze Heer van Rijn ben ik 50 jaar door gegaan met de judosport. Bij deze nogmaals een fijne leraar.


Vlasta de Groot-Piskora | 19 april 2013

Mijn zoon (nu 36) is ooit door Wil geholpen toen hij 2,5 jaar oud was. Hij heeft toen in drie weken tijd een achterstand van 1,5 jaar ingelopen. Ik ben Wil nog steeds ongelooflijk dankbaar voor wat hij toen voor hem gedaan heeft.


Margreth van de Sluis | 5 oktober 2011

Wat een duidelijke opname voor ouders, kinderen en belangstellenden! Ik heb ooit de MRT gedaan ruim 20 jaar geleden en zag er toen het nut nog niet van in. Pas later door je te verdiepen in de herseneen, hun samenwerking en vanuit Conformo heb ik veel kinderen en jongeren naar Wil van Rijn verwezen met hele goede resultaten. ik zeg altijd maar... Wil van Rijn is echt de allerbeste op MRT gebied en in contact met de kinderen/jongeren! ik hoop dat we nog jaren van zijn kennis gebruik mogen maken. Succes

E-mailadres wordt niet gepubliceerd. Hiermee kunnen wij reageren op je bericht.