praktijk
vo

Onderwijs en jeugdhulp op Altra College

Altra is een grote instelling voor speciaal onderwijs en jeugd & opvoedhulp in Amsterdam en omstreken. Het Altra College is een school voor leerlingen die problemen hebben in de omgang met medeleerlingen, leraren of hun ouders, of die kampen met psychiatrische problemen. De leerlingen zijn vastgelopen op het speciaal of regulier onderwijs. Door extra zorg te besteden aan deze leerlingen en hun specifieke problemen, biedt het Altra College deze leerlingen een nieuwe kans. Altra biedt hulp zowel thuis als op school; daar waar die nodig is en het beste werkt.

  • Embedcode
Onderwerpen

ZorgbeleidKathy | 30 maart 2013

Ehhh waarom doet het filmpje het niet, het lijkt me een interessant filmpje!!!! Hoop snel antwoord te krijgen!!! Grtz kathy


meester Stevan | 16 september 2012

Door het kijken naar dit filmpje krijg meer inspiratie om mijn lessen te geven.Ik ben zelf leerkracht op Altra College en heb diep respect voor wat mijn collega's doen op afdeling Noord. Alle leerlingen verdienen een kans of 2e kans om plek in de maatschappij te krijgen d.m.v. een diploma of certificaat en opleiding.

E-mailadres wordt niet gepubliceerd. Hiermee kunnen wij reageren op je bericht.