Ben je geflipt?

lerarenredactie | 10 juli 2017

Marijke Boudewijns en Christiaan van den Akker zijn met steun van het LerarenOntwikkelFonds (LOF) het YouTube-kanaal ‘Ben je geflipt?’ gestart. Ze bedenken, regisseren en monteren video’s die zij integreren in de onderwijspraktijk. Elke video laat een mix tussen vloggen en flipping the classroom zien.

In de veranderlijke samenleving spelen technologische ontwikkelingen en media een steeds grotere rol. Met het LOF-initiatief ‘Ben je geflipt?’ willen Christiaan van den Akker en Marijke Boudewijns door middel van video’s media een plaats geven in het onderwijs. Op hun youtube-kanaal ‘Ben je geflipt?’ vind je video’s met een mix tussen ‘Vloggen’ en ‘Flipping the classroom’ speciaal voor leerlingen in groep 8. Het doel is verbondenheid, betrokkenheid, plezier, educatie en toekomstgericht leren.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over flipping the classroom? Of wil je zelf een video maken die je kunt gebruiken voor je lessen? Bekijk dan onderstaande publicaties op Leraar24.

Ben je geflipt is een LOF-initiatief. Het LOF ondersteunt en verbindt leraren met goede initiatieven om het onderwijs te verbeteren. Heb jij een goed idee om het onderwijs te verbeteren? Doe mee en krijg subsidie, tijd en begeleiding. Lees meer over de voorwaarden op de site van het LerarenOntwikkelFonds.

Leraar24 helpt je graag met kennis over onderzoek en onderwijs in de praktijk.

Leraar24 helpt je graag met kennis over onderzoek en onderwijs in de praktijk.